Geslaagde City December Brunch op Cityplaza

Afgelopen zondag hield Wereldhave Nederland BV, de eigenaar van Cityplaza, een heerlijke kerstbrunch in het winkelcentrum in de binnenstad van Nieuwegein. 425 deelnemers genoten van 10.00 tot 12.00 uur van heerlijk eten en entertainment.

De heerlijke kerstbrunch werd georganiseerd door Theater DeKom, De Markt, Bibliotheek De tweede verdieping, gemeente Nieuwegein én Cityplaza zelf. Er was livemuziek, lokale dichters gaven voordrachten en de boekenleggers van de bibliotheek zorgden voor gesprekken over diverse onderwerpen aan tafel.

Wereldhave heeft meerdere winkelcentra en wil met dit soort initiatieven zorgen voor meer cohesie tussen de bewoners en de bedrijven die gevestigd zijn in de diverse centra. Ook ziet Wereldhave dat, door bijvoorbeeld een brunch te geven, het een bijdrage kan leveren tegen eenzaamheid.

In de komende jaren wordt dit winkelcentrum getransformeerd tot Full Service Center. Een one-stop-shoplocatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Op deze manier wordt Cityplaza een sterkere plek in het dagelijks leven van de bezoekers en als gevolg daarvan nog aantrekkelijker voor ondernemers en huurders.

Foto: Wereldhave

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk