Geslaagd Wijkfeest Galecop 25 jaar!

Galecop bestaat 25 jaar! Om dit te vieren organiseerden de wijkbewoners zondag 9 september jl. een wijkfeest met, voor en door de bewoners uit de wijk.

In de middag waren er leuke en sportieve activiteiten voor alle leeftijden waarbij je mooie prijzen kon winnen! Voor kinderen tot 7 jaar was er o.a. schminken, een luchtkussen, de ballonenclown en domino groot. Vanaf 7 jaar kon men deelnemen aan een balanceboard, doelschieten, bowlen, boogschieten en een hindernisbaan.

Voor de ouderen was er petanque, sjoelen, blikgooien, dammen, rummikub en ringwerpen. Ter afsluiting werd een heerlijke BBQ gehouden voor de wijkbewoners met natuurlijk muziek van DJ. Peter Douglas & Johnny Rosenberg. Zij zongen live muziek van Frank Sinatra & Michael Bublé. Daarop werd natuurlijk gedanst.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was aanwezig en maakte bovenstaand videoverslag.

2 thoughts on “Geslaagd Wijkfeest Galecop 25 jaar!

 1. John

  Een geweldig feest was het wel.
  Alleen de opkomst in de middag viel wat tegen,gezien de grote van de wijk.
  De bbq was fantastisch, goed verzorgd en erg lekker .
  En er was voor iedereen volop te eten.
  De dj’s waren geweldig goed ,ze draaiden fantastische muziek.
  Die twee zangers waren nou niet echt mijn smaak ik vond die twee afschuwelijk.

 2. Dick van der Geld

  Wat een geweldig georganiseerd feest was het 25 jaar bestaan van Galecop!! Onze kinderen en kleinkinderen wonen in deze mooie wijk en wij, als ouders/grootouders kwamen graag vanuit Almere naar jullie leuke feest. We hebben genoten van de spelletjes voor de kinderen, het heerlijke bbq buffet, geweldig gemaakt en erg lekker, en dan het optreden van Douglas en Rosenberg in één woord GEWELDIG EVENEMENT!!! Heel hartellijk dank voor dit feest en dank aan alle vrijwilligers!! Namens familie van der Geld uit Almere en familie Losada-van der Geld uit Nieduwegein.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren