Geslaagd ‘Ik, Jij Wijkfeest’ in Zuid

Afgelopen zaterdagavond vond in ‘t Veerhuis het ‘Ik, Jij Wijkfeest’ plaats voor bewoners van de wijken Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard. Een feest voor iedereen die 18 jaar of ouder is, speciaal bedoeld om bewoners met elkaar te verbinden. De organisatie van het feest was in handen van het Wijkplatform Hoogzandveld, Zandveld & Lekboulevard (HZL).

Het feest werd om 20.00 uur geopend door het dweilorkest de Brulkikkers. Zij verwelkomde en enthousiasmeerde de ruim 80 gasten. ‘Bewoners dansten al op straat!’ aldus Coby Smith, voorzitter van het wijknetwerk HZL.

Tijdens het feest konden de bewoners deelnemen aan de pubquiz, dit onder leiding van Leni Mook. Voor deze pubquiz was grote belangstelling. Er was ook een praatcafé. Nadat de quiz om 21.40 uur was afgelopen ging men echt los op de dansvloer. DJ Marview (bewoner van Hoog Zandveld) verzorgde de muziek. Deze bestond uit bekende dansnummers uit de jaren ’80 en ’90. ‘En dat deed hij geweldig! Het bruiste!’

Het feest eindigde om 24.00 uur. ‘Circa 80 buurtbewoners kwamen op dit feest af en met elkaar hebben we er een supergezellig feest van gemaakt. Voor herhaling vatbaar en dat vonden de aanwezige bewoners ook!’ De suggestie werd geopperd om het elk kwartaal te organiseren. Deze vraag ligt nu bij het Wijknetwerk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren