Katern

Geslaagd voor het A, B en C diploma bij Aquarijn

Zaterdag 24 juni was het een drukke dag voor de kaderleden bij Aquarijn Opleidingen. Het begon ’s middags om 13.15 uur met het afzwemmen voor het A, B en C-diploma. Het was weer lekker druk op de tribune in zwembad Merwestein. Veel ouders, grootouders, broertjes, zusjes en anders geïnteresseerden hadden de warmte op de tribune getrotseerd om te kijken naar de verrichtingen van de kandidaten.

Met name voor de kandidaten voor het A-diploma was het extra spannend. Ik geef het je te doen; je eerste zwemdiploma en dan ook nog eens voor een volle tribune. Het uiteindelijke resultaat; iedereen was geslaagd! De volgende kinderen zijn geslaagd:

A-diploma: Jesse Aarsman, Bilal Amjahid, Denzel Baasaron, Luca Ingrassia, Lotte Koet,
Laurens Langemeijer, Timotheus Mieth, Daan van Mölken, Charlene Schrijver, Demi Veldhuizen en Nadir Yakhlef.

De geslaagden voor het A-diploma op de foto hier boven

B-diploma: Tim de Bree, Veerle van Dongen, Geerte van Dooren, Timo van Doorn, Tymo van der Ende, Puck Jacobs, Quinten van Klarenbosch, Lina Laasri, Gideon Looijaard, Lasse Rietveld, Julie Visser, Abigail van Zoelen en Nicola Zwaan.

C-diploma: Jasper van Eck, Angelo Hankins, Rowan Hennevelt, Elize van Ieperen, Koen Kleiker, Nolan Moers, Joelle Quak, Bent Rietveld, Rana Turgut, Isa-Beau Valkeneer en Mila Walet.
De volgende personen zijn geslaagd voor het certificaat Samen op examen C:
Renate van Eck, Johan van Ieperen, Renate Kleiker, Dhr. Quak, Jacco Rietveld, Mustafa Turgut,
Wilhelmina Valkeneer en Mirella Walet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren