Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2012

De genomineerden voor de Award ‘Ondernemer van het Jaar 2012’ is door de jury bepaald. Hiermee is de laatste nominatie in de elf categorieën van Nieuwegein Awards bekend. Voor de Ondernemer 2012 kozen de juryleden van het Economisch Platform Nieuwegein voor Chris Janssen van Boekhandel Manschot, Theo Hendriks van De Boer Spanlift B.V. en Jan Vendrig van Foodcorner Daily Fresh and News (zie foto).

De jury vond dat Chris Janssen in aanmerking kwam voor de award omdat hij, ondanks de vele jaren hinder van de verbouwing van Cityplaza, het toch heeft aangedurfd hier met Boekhandel Manschot een doorstart te maken. Theo Hendriks zet met zijn bedrijf De Boer Spanlift B.V., een onderneming in civiele- en betonbouwconstructies, al dertig jaar Nieuwegein wereldwijd op de kaart ondanks de moeilijke en concurrerende markt. Jan Vendrig durfde met zijn Foodcorner Daily Fresh and News een totaal nieuwe, en naar het blijkt succesvolle, richting te kiezen nadat het met zijn supermarkt niet goed ging.

De onafhankelijke jury bestond uit vertegenwoordigers van de Stichting Middenstandcentrale, Ondernemers Kring Nieuwegein, MKB Midden Nederland, bedrijvensociëteit De Nieuwe, Kamer van Koophandel, BiZZp en Gemeente Nieuwegein. Eind januari kiest zij uit deze drie ondernemers de winnaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk