Genomineerden Nieuwegein Awards 2018 bekend gemaakt

Voor Nieuwegein Awards 2018 hebben de jury’s de eerste genomineerden vastgesteld. In de categorieën Vrijwilliger, Vrijwilligersorganisatie, Duurzaamheid, Ondernemer/Onderneming en Politicus zijn de namen bekend, evenals in de sportcategorieën. Op 10 januari buigt de jury Cultuur & Evenement zich over haar kandidaten.

Uit de kandidaten in de categorie Vrijwilliger zijn Peter Bakker van Stichting Hartslag, Ahmad Alaji die zich onder andere voor De Tweede Verdieping inzet en Willy van den Brink van De Partner genomineerd. Voor de award Vrijwilligersorganisatie koos de jury Buurtbemiddeling Nieuwegein, De Nieuwe Hoop Kringloop en de organisatie van Kindervakantieweek Jeugdland.

In de categorie Duurzaamheid kwam de jury uit op bewonersvereniging EnergieN, het initiatief Cals MUN (Model United Nations) en inwoonster Veronique Vermeulen. Kapsalon Jan van Doorn, Gastronomie Boerderij De Middenhof en ICT Dienstverlener Knoworries zijn genomineerd voor de award Ondernemer/Onderneming. Na meerdere stemrondes, waarin u als inwoner ook uw stem kon uitbrengen, zijn de uiteindelijke genomineerden voor de Politicus van 2017 geworden: Martin Monrooij, fractievoorzitter Christen Unie, Tom de Mol, raadslid voor de Verenigde Senioren Partij en fractievoorzitter van de VVD, Mark Snoeren.

Sportcategorieën
Dit jaar worden geen vier, maar slechts drie sportprijzen uitgereikt. In de categorieën sportman en sportvrouw werden te weinig kandidaten aangemeld om tot drie genomineerden te kunnen komen. In overleg met de sportjury is besloten deze categorieën samen te voegen tot de categorie Sporter van het jaar.

Als kandidaten voor sportvrouw werden Agaath Wartena, Kenpo karate, en Charella Westra, Jiu Jitsu, aangemeld. Als enige sportman is Roche Woen Tjoen Soen voorgedragen. Hij beoefent Taekwon Do. Voor sporttalent nomineerde de jury Dieudonné van Zoelen van UVV Honk- en softbal, Maureen Versteeg van KRC Rolling en Michael Ray Rozengarden, die Kenpo Karate beoefent bij Katsudo Kenpo. Uit de kandidaten voor de sportploeg werden Vrouwen 1 van VSV Vreeswijk, de Grote Showgroep van KRC Rolling en het team Bridget Zoetemeyer & Romeé Roussey, jiujitsuka’s bij De Mix, genomineerd.

Op 10 februari mogen de winnaars tijdens Nieuwegein Awards het bekende beeldje in ontvangst nemen. Dan zal ook de Nieuwegeiner van 2017 gehuldigd worden. Heel Nieuwegein is daarbij van harte welkom. Al voor € 5,= p.p. kunt u aanwezig zijn bij de awards-uitreiking. Met een toegangskaart van € 27,50 p.p. heeft u toegang tot zowel de awards-uitreiking als de after-party. Mensen met een N-pas kunnen korting krijgen op de kaart van € 27,50.

Op 15 januari start de kaartverkoop via de website van Nieuwegein Awards. Alle informatie over het bestellen van de toegangskaarten, maar ook over de genomineerden en de jury’s kunt u vinden op de website van de Nieuwegein Awards.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren