Genomineerden Evenement van het Jaar 2012

De genomineerden voor de award ‘Evenement van het Jaar 2012’ is door de jury bepaald. Hiermee is de laatste nominatie in de elf categorieën van Nieuwegein Awards bekend.

Voor de onderscheiding Evenement 2012 koos de betreffende jury voor de Kunstmarkt, het Zwemgala en de Intocht van Sint Nicolaas in Vreeswijk. Na gedegen overleg besloot zij dat de Kunstmarkt in dit rijtje thuishoort omdat het evenement kunst op een laagdrempelige manier aanbiedt waarbij de organisatie buiten de vaste kaders durft te denken. Het Zwemgala is een stabiele en duidelijk aanwezige organisatie die op vernieuwende en aansprekende wijze grotere belangstelling probeert te wekken voor het evenement. Tenslotte vond de jury dat de Intocht van Sint Nicolaas in Vreeswijk al jarenlang een evenement met een grote impact op de samenleving is, ondanks dat de organisatie te maken heeft met veranderende veiligheidseisen die voor een grotere druk zorgen.

De jury van het Evenement 2012 bestond uit Rob Ruitenbeek, afgevaardigde Avondwandelvierdaagse en tevens winnaar van de award Evenement 2011, Ton Bothoff, directeur NV Sportinrichtingen Merwestein, Chris Punt, evenementenorganisator en Martine Willemstein, evenementencoördinator van de gemeente. De uiteindelijke winnaar wordt, evenals de winaars van de andere categorieën, tijdens Nieuwegein Awards 2013 op feestelijke wijze bekend gemaakt in het NBC in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk