De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, SP: ‘Linkse oplossingen’

Nog even en het is 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan een keuze maken, misschien wel het verschil. Maar dat kunt u alleen als u ook daadwerkelijk gaat stemmen. Een recht die we hebben verworven en daar waar we zuinig op moeten zijn.

Op De Digitale Stad Nieuwegein zullen we de komende weken de partijen aan u voorstellen, wie is die fractievoorzitter of lijsttrekker en wat vindt hij/zij belangrijk. Wat is hun partijprogramma oftewel wat beloven zij u voor de komende vier jaar. Aan een ieder stellen wij dezelfde vragen, we trekken niemand voor. Jan met de Pet zal geregeld zijn licht laten schijnen over de beloftes, hun partijprogramma etc.

De achtste in de reeks is de SP. Hierboven ziet u Martijn Stekelenburg, lijsttrekker voor de SP in Nieuwegein.

Martijn Stekelenburg: ‘Zaterdag 3 februari is het startsein gegeven voor de bruisende SP campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een campagne vol activiteiten op vele plekken in Nieuwegein. De komende weken zal de SP dus nóg vaker in het straatbeeld verschijnen dan ze normaal al doet.’

‘Voor al die verkiezingsactiviteiten kan de Nieuwegeinse SP altijd een beroep doen op een grote groep vrijwilligers. Mensen die maar al te graag bereid zijn een steentje bij te dragen om te komen tot een (opnieuw) prima verkiezingsresultaat. Want een goede uitslag voor de SP is écht de enige garantie dat Nieuwegein niet terugvalt in de volledig neoliberale asociale politiek zoals die jarenlang de stad heeft geteisterd’ aldus Stekelenburg.

De komende weken tot aan de verkiezingsdag van 21 maart zal de SP dus druk zijn met campagnevoeren. Waar de partij ook komt is zij aanspreekbaar voor iedereen die dat wil. Leden van de fractie, het bestuur, kandidaten van de lijst en de huidige wethouder en lijsttrekker, allemaal doen ze mee.

Klik hier om het partijprogramma te lezen van de SP in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren