De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan, de ‘PvdA, gelukkig wel’

Nog even en het is 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt dan een keuze maken, misschien wel het verschil. Maar dat kunt u alleen als u ook daadwerkelijk gaat stemmen. Een recht die we hebben verworven en daar waar we zuinig op moeten zijn.

Op De Digitale Stad Nieuwegein zullen we de komende weken de partijen aan u voorstellen, wie is die fractievoorzitter of lijsttrekker en wat vindt hij/zij belangrijk. Wat is hun partijprogramma oftewel wat beloven zij u voor de komende vier jaar. Aan een ieder stellen wij dezelfde vragen, we trekken niemand voor. Jan met de Pet zal geregeld zijn licht laten schijnen over de beloftes, hun partijprogramma etc. De zesde in de reeks is de PvdA. Hierboven ziet u Hans Adriani.

De PvdA in Nieuwegein over hun verkiezingsprogramma: ‘Ons verkiezingsprogramma is goed voor alle Nieuwegeiners. Die in een goed betaalbaar huis willen wonen, in een rustige buurt waar het groen netjes is onderhouden. Die op zoek zijn naar (ander) werk. Die hun kinderen naar school brengen. Die graag willen dat de zorg voor hun oude moeder goed geregeld is. Die lid zijn van een sportvereniging. Die het leuk vinden om af en toe naar een theatervoorstelling te gaan. En dan misschien ook wel uit eten willen. Die wel iets willen doen aan het energieverbruik van hun huis. Die graag gezond ouder willen worden.’

‘De PvdA kiest voor samen met elkaar werken aan een social, gezonde en gelukkige stad.’ Klik hier om het partijprogramma te lezen van de PvdA in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren