Gemeenten onderteken convenant Jongerenloket

De gemeenten Vianen, Houten, Lopik, IJsselstein en Nieuwegein gaan intensiever samenwerken bij de bestrijding van jeugdwerkloosheid. De wethouders hebben daarvoor een convenant Jongerenloket ondertekend met het UWV. Er wordt extra ingezet op intensieve bemiddeling op onderwijs en op werk.
Het Jongerenloket biedt een samenhangend aanbod van voorzieningen voor jongeren die belemmeringen en beperkingen ondervinden bij werk, opleiding en inkomen. Er wordt samengewerkt met het Meldpunt voortijdig schoolverlaten die voortijdig schoolverlaters helpen aan een startkwalificatie. Verder zet het ROC studiekeuzeadviseurs in. Om jongeren aan werk te helpen wordt met hen werkgevers bezocht die vacatures hebben.
Het Jongerenloket is gevestigd in Nieuwegein aan de Zoomstede 2-6. Het inloopspreekuur is iedere donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Met een van de medewerkers kan een afspraak worden gemaakt via telefoon 030 – 850 47 00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren