Gemeente ziet toe op gaten onder geluidsscherm

De gemeente gaat weer extra inspecties houden naar mogelijke gaten bij en onder de geluidswal tussen de A2 en de wijken Doorslag, Batau Zuid en Batau Noord. Vandaag werd er weer melding gemaakt van grote gaten onder de geluidswal met de heeft aarden fundering. Het probleem speelt al lange tijd. Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben wij er al melding van gemaakt in 2011.

Omwonenden maken zich ongerust dat hun honden er onderdoor kunnen lopen en zo op de snelweg belanden. De gemeente gaat de extra inspecties uitvoeren en repareert zo spoedig mogelijk de gaten. Ze roept ook bewoners op het zelf bij de gemeente te melden als ze een gat in de geluidswal tegenkomen.

U kunt de gemeente bellen via tel. 14 030. Ook vraagt de gemeente om extra alert te zijn met het uitlaten van uw hond. Laat uw hond niet los bij een mogelijk gat en laat uw hond niet graven bij de aarden wal van het geluidsscherm.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren