Gemeente genomineerd voor Energy Award

De gemeente Nieuwegein is dit najaar genomineerd voor een Energy Award voor het toekomstige bedrijvenpark Het Klooster. De nominatie is toegekend omdat de gemeente bij de ontwikkeling van het Klooster veel aandacht besteedt aan energie. Energy Awards 2001 is georganiseerd door de Nederlandse Onderneming voor Energie en Milieu (Novem). Het is een wedstrijd die gemeenten en provincies uitdaagt een bijdrage te leveren aan het Nederlandse klimaatbeleid. Op 6 december 2001 zal de jury de uiteindelijke winnaars bekendmaken in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Energy Awards 2001 is een wedstrijd die gemeenten en provincies uitdaagt een bijdrage te leveren aan het Nederlandse klimaatbeleid. De doelstelling van dat beleid is het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen, die verantwoordelijk zijn voor de klimaatverandering. Deelnemers konden projecten indien op de volgende thema´s: gemeentelijke gebouwen en installaties; woningbouw; bedrijven; verkeer en vervoer; duurzame energie; internationaal en klimaatbeleid bij provincies. De gemeente Nieuwegein is genomineerd voor het thema ´Bedrijven´.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: