Katern

Gemeente daagt ondernemers uit mee te doen aan challenge Nieuwegein@work

De gemeente Nieuwegein wil stimuleren dat er voor iedereen een passende plek is op de arbeidsmarkt. Een plek waar je meedraait in de maatschappij, waar je naar vermogen kan meedoen, waar je je kan ontwikkelen en hier ook passend voor beloond wordt.

Heeft u ideeën om deze challenge aan te gaan?
De gemeente wil enthousiaste ondernemers die concepten willen starten in Nieuwegein waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk kunnen, graag stimuleren. Daarom heeft zij een zogenaamde challenge uitgeschreven. De ondernemers die uiteindelijk worden geselecteerd, ontvangen een financieel steuntje in de rug. De gemeente stelt een bedrag van in totaal € 60.000,- ter beschikking.

Waar is de gemeente naar op zoek?
De gemeente zoekt enthousiaste ondernemers met innovatieve ideeën. Bijvoorbeeld commerciële bedrijven en/of zorginstellingen die een bijdrage leveren aan ten minste één van onderstaande behoeften in de gemeente Nieuwegein:

 Het bieden van inclusieve werkplekken, waarbij mensen met en zonder beperking samenwerken;
 Het bieden van werkplekken waar doorstroming en flexibiliteit tussen dagbesteding en betaald werk centraal staat.

Deze werkplekken kunnen worden gecreëerd door het starten van nieuwe ondernemingen, of door het bieden van werkplekken bij bestaande werkgevers. Een goede aansluiting tussen de gevraagde werkzaamheden en een concrete vraag uit de markt of samenleving is bij beide van bovenstaande behoeften een vereiste.

Meer informatie of inschrijven?
Op www.nieuwegein.nl/@work, vindt u alle informatie en het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot 16 februari 2018. Voor vragen kunt u mailen met work@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren