Geluksborrel in de bieb: ‘Praat mee over wat jou gelukkig maakt’

Je bent op donderdag 21 november van harte welkom bij bibliotheek De tweede verdieping om tijdens de geluksborrel van 16.00-17.00 uur mee te denken over onze programmering rondom gezondheid en geluk. Bij de eerste borrel dit najaar hebben de deelnemers enthousiast gebrainstormd over een nieuwe naam voor het programma, wordt het ‘Lucky Life’ of heb jij misschien een nog betere suggestie?

Deel jouw ervaringen en tips over wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te kunnen leven. Wat mis je hier nog voor? Je kunt aangeven welke experts wij de komende tijd uit kunnen nodigen om met elkaar de thema’s rondom gezondheid en leefstijl te bepalen die jij belangrijk vindt. Een mooie kans om jouw ideeën te delen en inspiratie op te doen.

Kom je ook? Meld je aan via actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘geluksborrel’ of bij het infopunt in de bibliotheek. Kun je er op 21 november niet bij zijn en heb je wel een idee of een verzoek? Mail dan met Colinda Olff, coördinator gezondheidsplein: c.olff@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren