Geluidswal voor derde keer in brand gestoken

Opnieuw brand in een geluidsscherm langs de Lekboulevard in Nieuwegein. Toen de politie en brandweer in de nacht van woensdag op donderdag aankwamen was er al sprake van een flinke vlammenzee.

De brandweer had het vuur snel onder controle en wist erger te voorkomen. Waarschijnlijk is er net als de vorige keren sprake van opzet.

Het is niet de eerste keer dat hier een geluidswal in brand stond. Begin deze maand en zondagmorgen 27 april moest de brandweer ook in actie komen om de geluidswal te blussen. Ook toen was er het vermoeden van brandstichting maar waren er geen getuigen. Deze keer heeft een getuige verklaard dat hij twee jongens in donkere kleding van ongeveer 16-17 jaar had zien wegfietsen bij de geluidswal.

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept een ieder die informatie heeft over de branden contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren