Geld stelende inbreker gezocht

Op donderdagochtend 26 januari 2015 heeft een inbreker de pot met donaties van de toonbank bij de Burger King langs de A27 bij Nieuwegein gestolen. Het geld was bestemd voor de organisatie Change for Children.

De diefstal gebeurde die dag rond 05.45 uur. De man gooit met een stoeptegel een ruit in. Hij loopt regelrecht naar de donatiepot. Met een kniptang of iets dergelijks knipt hij de kabel waarmee de pot vast zit, doormidden. Hij pakt de pot met het geld, stopt die in zijn plastic tas en verdwijnt weer door het gat in het raam.

De dader is blank van huidskleur, rond de 40 tot 50 jaar, mogelijk een snor. Tijdens de diefstal had de man een lange zwarte jas aan en donkere handschoenen. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de beelden van de diefstal)

De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om uw hulp. Heeft u iets gezien van de inbraak en herkent u de verdachte? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk