Geincafé Zuid en ‘MijnOverheid.nl’

Op maandag 7 maart aanstaande start om 13.00 uur weer een Geincafé in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein Zuid. Deze keer staat het Geincafé in het van ‘Mijnoverheid.nl’. Laat je informaeren door Roel Hodes en stal al je vragen die je hebt over dit onderwerp.

Vanaf 1 maart kan de belastingaangifte weer ingevuld worden, daarvoor heeft u een DigiD nodig. Met uw DigiD kunt u inloggen op de digitale websites van de overheid. In de bijeenkomst van maandag 7 maart wordt stilgestaan bij wat digitale overheid is. Er bestaan veel organisaties van de overheid die een ‘mijn-omgeving’ hebben.

Een belangrijk voorbeeld van een ‘mijn-omgeving’ is MijnOverheid, daar staat onder andere de ‘Berichtenbox’. Daarin staan berichten van verschillende organisaties van de overheid, ook over uw belastingaangifte. In deze bijeenkomst nemen de vrijwilligers van het Sociaal Juridisch Servicepunt u mee hoe u kunt inloggen en hoe u instellingen kunt veranderen.

Opgeven kan door een mail te sturen naar Jaimy van der Veeken, zij is werkzaam bij MOvactor. Haar e-mail adres is: jvanderveeken@movactor.nl.

Informatie over het Sociaal Juridisch Servicepunt
Kijk voor meer informatie, zoals de spreekuren en de lokaties, op www.sjsnieuwegein.nl of stuur een e-mail naar info@sjsnieuwegein.nl. Bellen kan ook met Juridisch Servicepunt Nieuwegein. Het telefoonnummer is: 06-12611983, bereikbaar tussen 09.00 uur en 11.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk