Geinbeat programma voor 7 juli 2018 bekend

Op zaterdag 7 juli 2018 vindt de 24ste editie van het Geinbeat festival plaats. Het festival gaat terug naar het gras! De nieuwe locatie De Middengaarde aan de Galecopperzoom 7 in Nieuwegein is goed te bereiken met OV, fiets, en de auto.

Dit jaar zijn er twee podia op Geinbeat. Voor deze 24ste editie werkt Geinbeat samen met AkoestiCafé. Het programma van het Geinbeat podium, waar je zoals vanouds leuke, nieuwe bandjes kunt ontdekken, wisselt af met het programma van het AkoestiCafé podium, dat een mix biedt van mooie, grappige en ontroerende akoestische sets. Voor ieder wat wils! Kijk voor meer info over optredende acts op de website van Geinbeat.

Nieuw dit jaar is dat de bezoekers ook kunnen lasergamen. Tussen 14.00 – 16.00 uur en 19.00 – 21.00 uur kun je voor € 2,50 samen met andere Geinbeat bezoekers 12 minuten lang lasergamen.

Er is voldoende eten en drinken aanwezig. De Middenhof staat er met haar Green Egg, waarop broodjes hamburger, pulled pork en kebab bereid worden. Ook zal De Middenhof op het festival haar befaamde pannenkoeken bakken. De bekende frietkraam van het Geinbeat Festival is uiteraard ook aanwezig. Ook wordt er ijs van Luigi’s IJssalon verkocht. Lekker als toetje, of tijdens het luisteren naar een van de bands!

De vrijwilligers staan 7 juli aan de bar. Er is naast bier, wijn fris, koffie en thee ook speciaalbier van het nieuwegeinse Zevenstar. Drinkwater is voor alle bezoekers gratis beschikbaar via de drinkwateraansluiting op het terrein. Zoals vanouds is de toegang gratis.

Het programma

One thought on “Geinbeat programma voor 7 juli 2018 bekend

  1. danniela

    Weg uit het centrum! heerlijk! wat een lawaai altijd met dit evenementje waar niemand op af kwam. Dank en lekker daar blijven

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren