Geinbeat door regen langzaam op gang

Ondanks het slechte weer kijkt de organisatie van Geinbeat terug op een geslaagd festival. Afgelopen zaterdag 25 juni werd het muziekfestival voor de 22ste keer gehouden voor de inwoners van Nieuwegein. De organisatie had bij de start in de middag te maken met flinke regenbuien, maar de rest van de dag en avond was het goed te doen. Vooral in de avond kwam er toch nog wat publiek op het festival af op het stadsbalkon in het winkelgebied van Cityplaza.

Voor het eerst was er in heel Cityplaza op verschillende plaatsen tijdens Geinbeat muziek van DJ’s te horen. In De Kom werd voor het eerst een platenmarkt gehouden die bij verzamelaars veel belangstelling trok. In Jongerencentrum The Pit werd na 23.00 uur nog een after party georganiseerd voor wie nog zin had om door te zakken.

De organisatie in een reactie op Facebook: ‘Een beetje regenachtig, maar vooral heel tof! Wij hebben een top dag gehad en kijken met een lekker gevoel terug op deze mooie editie.’

Onze videograaf Michael Simonse maakte een korte impressie van de platenmarkt. Klik hiervoor op het videocameraatje hieronder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk