Geinbeat combineert nieuwe locatie met divers programma

Op zaterdag 24 juni aanstaande vindt de langverwachte eerste editie van Geinbeat Festival plaats na de periode van beperkingen door de coronapandemie. Dit jaar verrast het festival met een nieuwe locatie: het terrein van de Rugby Club Nieuwegein op sportpark Galecop. Deze verandering benadrukt de vernieuwende koers die Geinbeat in 2018 is ingeslagen met de samenwerking met AkoestiCafé.

Geinbeat Festival

Het festival wil muziek, kunst en beweging met elkaar verbinden en een dag zijn voor alle inwoners van Nieuwegein. Naast het muzikale programma op het hoofdpodium en in de AkoestiCafé-tent, zijn er diverse activiteiten rondom sport en beweging in samenwerking met SportID en de verenigingen van het sportpark. Op het festivalterrein kunnen bezoekers genieten van een bijzondere kunstinstallatie die niet alleen bewonderd, maar ook beleefd kan worden. Tussen de optredens op de podia door zijn er verrassende pop-up optredens op het veld. Daarnaast is er natuurlijk volop lekker eten en drinken verkrijgbaar.

Het muzikale programma van Geinbeat Festival is uiterst divers en biedt voor elk wat wils. Van de muzikale tijdreis van The Glamrocks tot de festivalkrakers van Personal Trainer, van de pure muziek van singer-songwriters Lotte Walda en James Walker tot de gruizige indie pop-rock van Mood Bored. Daarnaast kun je genieten van de relaxte klanken van Liam Pek en The Vices, meegaan op de rockvibes van Rhinorino en Subterranean Street Society, en nog veel meer.

Het volledige programma is te vinden op de website van de organisatie, waar ook kaartjes voor het festival verkrijgbaar zijn. Een ticket voor Geinbeat Festival kost slechts € 6,50! Wees er snel bij om deze unieke ervaring niet te missen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk