Geina Zomerprogramma van start

De laatste twee weken van augustus staan ook dit jaar weer in het teken van leuke activiteiten voor en door jongeren. Sport, muziek, theater en chillen: het kan allemaal. Het programma is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar die veel tijd doorbrengen in Nieuwegein. Vandaag, vrijdag 13 augustus, was de aftrap in Sport- en Evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein. Sportwethouder Jan Kuiper verrichte de opening. Onze videograaf Bart van Rooijen was er bij voor onze lezers.

Voor en door jongeren
De afgelopen periode werkten 8 Nieuwegeinse jongeren aan de voorbereiding van dit programma. Dat deden ze samen met MOvactor, de gemeente Nieuwegein, SportID, De KOM, De Tweede Verdieping. De jongeren dachten mee van A tot Z. Over de look en feel van het programma, de activiteiten die niet mochten ontbreken op het programma en de promotie. En natuurlijk zijn de jongeren er de aankomende weken ook bij, zodat alles op rolletjes verloopt.

Klaar voor de start op 13 augustus
Vrijdag 13 augustus was het zover. De jongeren openden het programma samen met wethouder Jan Kuiper. En, natuurlijk werd ook gestart met de eerste leuke activiteiten: Bubbelvoetbal, Freestyle voetbal en rolstoelbasketbal. Energie opladen doe je tussendoor bij de Foodtrucks. Ben jij er ook bij? Kijk hier voor het hele programma en meld je aan.

Check dus snel de activiteiten en meld je aan!
De opening was de aftrap voor nog veel meer leuke activiteiten zoals Free runnen, sieraden maken, een buitenbioscoop. Het is er allemaal. Alle activiteiten check je op deze website! Meld je dan even aan! Want aanmelden is verplicht en wees er snel bij want, vol = vol. Check snel het programma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk