Geina Zomerprogramma organiseert openluchtbioscoop voor jongeren in Nieuwegein

Deze zomer organiseert het Geina Zomerprogramma een openluchtbioscoop voor jongeren in Nieuwegein. Op drie avonden tonen we de leukste films, gekozen door de jongeren zelf. Zaterdag 15 augustus trappen we af met de eerste film, dé Disney klassieker die in 2019 opnieuw is uitgebracht. Entree is gratis, aanmelden is wel verplicht.

Op 15, 19 en 27 augustus wordt het plein naast DE KOM omgetoverd tot een openluchtbioscoop en kunnen jongeren samen met vrienden kijken naar de leukste films. Van Disney klassiekers tot de ultieme zomerfilm. Welke films dit zijn? Dat maakt de organisatie bekend op het Instagramaccount @geinazomerprogramma. De openluchtbioscoop is voor jongeren van 12 tot 18 jaar, bij voldoende plek mogen ook ouders en oudere jongeren mee. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Geina Zomerprogramma
Het Geina Zomerprogramma is een samenwerking van jongeren, de gemeente Nieuwegein, MOvactor, SportID, DE KOM en De Tweede Verdieping. De hele zomer is er van alles te doen in Nieuwegein. Van een workshop fotografie tot een voetbal- en basketbaltoernooi. Bij alle activiteiten gelden de actuele coronamaatregelen uit de noodverordening. Ook zin in een leuke zomer? Volg het Instagramaccount @geinazomerprogramma voor alle updates en behind the scenes of bekijk de website van Geina Zomerprogramma voor meer informatie en om aan te melden.

Openluchtbioscoop en Corona
Veiligheid en gezondheid staat voorop bij het organiseren van de zomeractiviteiten. Volgens de geldende coronamaatregelen hoeven jongeren onder de 18 niet op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven. Gezien de huidige omstandigheden neemt de organisatie daarin geen risico. Jongeren onder de 18 zitten met maximaal zes jongeren bij elkaar, met daaromheen 1,5 meter afstand. Er wordt gewerkt met een gezondheidscheck, een gastenlijst, vaste plaatsen en jongeren mogen eigen eten en drinken meenemen. Zo biedt de organisatie Nieuwegeinse jongeren een leuke én veilige zomer. Voor bezoekers ouder dan 18 zijn ook enkele plaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar, of met twee naast elkaar wanneer zij uit hetzelfde huishouden komen.

One thought on “Geina Zomerprogramma organiseert openluchtbioscoop voor jongeren in Nieuwegein

  1. Leuk dat er zoiets georganiseerd wordt!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren