‘Geina, de buurtsoap’ staat online!

Vanaf vandaag is het zo ver! ‘Geina, de buurtsoap’ staat online en is gratis te bekijken op geinadebuurtsoap.nl. Humor, drama en avontuur; de buurtsoap heeft het allemaal. ‘Graag willen we jullie als KOM-bezoekers laten zien waar we de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt. Dus ga er lekker voor zitten, pak de popcorn erbij en bingewatchen maar!’

Met 100 acteurs en figuranten uit Nieuwegein is ‘Geina, de buurtsoap’ een geweldige productie die door DE KOM, in het kader van 50 jaar Nieuwegein, is gemaakt. Het is in de media ook niet onopgemerkt gebleven dat DE KOM een serie maakt voor Nieuwegein. Op 11 december werd het zelfs uitgebreid besproken tijdens een interview in het NPO Radio 2 programma ‘Spijkers Met Koppen.’

Benieuwd geworden? Alle afleveringen staan hieronder en zijn gratis te bekijken! Herken jij alle locaties, figuranten en acteurs die in de serie te zien zijn of heb je een favoriet moment dat je met de makers van de buurtsoap wilt delen? Laat het dan weten op de socials en gebruik de hashtag #Geinadebuurtsoap.

Aflevering 1: Welkom Nieuwe-Geiners. Nieuwegein is in rep en roer, want twee BN’ers komen in Nieuwegein wonen. Task Force Nieuwe-Geiners heeft een groots welkom voorbereid, maar deze verhuizing krijgt een andere wending dan verwacht.

Aflevering 2: Banenjacht. Stadsgids Bobbie heet Suzan en Freek welkom in de stad. Ze gaat met Freek op pad opzoek naar een nieuwe baan. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot.

Aflevering 3: Verbinding verbroken. Freek en Bobbie zitten met een groot dilemma nadat de sollicitatie bij de WIFI-fabriek anders uitpakte dan verwacht.

Aflevering 4: Geina, het buurtfeest. Een verspreking van Bobbie leidt tot een schokkende ontdekking. Komt dit nog goed?

Aflevering 5: De Hotspot. Freek doet een grote ontdekking bij de Nedereindse Plas, maar is hij nog op tijd om het goed te maken met Suzan?Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren