GeenPeil sluit bezoek Nieuwegein succesvol af

Het campagneteam van GeenPeil was dinsdagmorgen 7 maart op winkelcentrum City Plaza in de binnenstad van Nieuwegein. Ze voerden boeiende gesprekken met nog zwevende kiezers. De voorbijgangers kenden GeenPeil vooral van het Oekraïne-referendum en kennen nu ook de vervolgplannen om burgers te laten stemmen over alle onderwerpen die in de Tweede Kamer worden behandeld. Meer informatie is te vinden op de website van GeenPeil.

Het campagneteam tegenover onze redactie: ‘Op City Plaza lopen mensen langs met allerlei voorkeuren en achtergronden. Een heer van de lokale partij ieders Belang waardeert de energie om de poltiek te verbeteren. Een moslima stemt bewust niet vanuit haar religieuze achtergrond. Een dame uit Sittard is in Nieuwegein omdat haar man een operatie ondergaat bij de beste long- en hartchirurg van Nederland. Ze is fan van GeenPeil. En sommigen worden gek van de politiek, iedere dag op TV en aanwezig in ieder winkelcentrum. Nog een week! Op 15 maart is het de beurt aan de kiezers.’

One thought on “GeenPeil sluit bezoek Nieuwegein succesvol af

  1. Stefan

    Gelukkig voor Nieuwegein is dat ook weer klaar. De jongens van donatie, subsidie er reaguurders misbruikende shock blog geenpeilstijl zijn niet te vertrouwen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk