Geen trams naar IJsselstein in weekend van 7 en 8 april

Vanwege werkzaamheden aan de tramoverweg op de kruising van de Jan Bijhouwerstraat en de Praagsingel in IJsselstein zal er in het weekend van 7 en 8 april geen trams rijden tussen de haltes Nieuwegein-Centrum en IJsselstein-Zuid. Vervoerder U-OV zet in plaats daarvan bussen in. Ook de trams vanuit IJsselstein-Zuid naar Nieuwegein-Centrum komen te vervallen.

De tramoverweg in IJsselstein zal volledig worden vervangen en dat betekent weekendwerk op zaterdag 7 en zondag 8 april. Tijdens de werkzaamheden wordt deze kruising volledig afgesloten. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid.

Vrijdagavond 6 april start het werk met het doorslijpen van het oude spoor. De overweg wordt vervolgens weer compleet opgebouwd, nadat ook alle ballast is afgevoerd. Voor dit werk gebruiken we machines die voor enige mate van geluidsoverlast kunnen zorgen.

WERK STOPT NA 23.00 UUR
Zondagavond verschijnt nadat de lasploeg klaar is een stopmachine op de trambaan, die het spoor in de overweg stabiliseert. De werkzaamheden overdag zijn tot circa 23 uur. Er wordt niet ’s nachts gewerkt. De vernieuwde overweg wordt op maandag 9 en dinsdag 10 april afgewerkt met klinkers. Rond 16.00 uur op 10 april gaat de overweg weer open.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren