Geen Sinterklaas ontvangst op Cityplaza en in Vreeswijk

Helaas door de Coronamaatregelen kan Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar niet in Vreeswijk aankomen, maar je kunt de Sint wel opfleuren door te kleuren! Ook op winkelcentrum Cityplaza zal er geen feest georganiseerd worden. Het Coronavirus gooit roet in het eten van dit jaarlijks terugkerend feest. Jammer voor de kinderen en voor Sinterklaas een grote teleurstelling dat hij de kinderen in Nieuwegein niet kan ontmoeten.

Zo mist hij de mooie tekeningen die de kinderen voor hem maken, maar dáár kunnen alle kinderen iets aan doen. Doe mee aan de grote Sinterklaas Kleurwedstrijd! Fleur Sinterklaas op en maak kans op mooie prijzen.

Kleurwedstrijd
De kleurplaat is hier te downloaden, en dat mag je zo vaak als je wilt doen, alleen inleveren is 1 per persoon! Na de herfstvakantie wordt de kleurplaat uitgedeeld op de scholen. Je kunt de kleurplaat ook halen, vanaf 6 november, bij De Stijl, Knus bij Ann, Broodje Vreeswijk, Bloemenshop 4 Roses of Slagerij Post in Vreeswijk.

Bij inlevering ontvangen de kinderen een zakje pepernoten en een mini flipperkastje. De kleurplaat moet je inleveren vóór dinsdag 1 december bij De Stijl, Knus bij Ann, Broodje Vreeswijk, Bloemenshop 4 Roses of Slagerij Post in Vreeswijk.

Download hier de kleurplaat, print hem uit en kleuren maar. Lever hem daarna in bij de bovengenoemde inleverpunten in Vreeswijk.

Prijswinnaars worden op 5 december bekend gemaakt op de website van inVreeswijk en op De Digitale Stad Nieuwegein en de diverse sociale media platformen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren