Geen overval op de Rijnlaan

De man die maandag 23 september jl. gewond zou zijn geraakt na een mogelijke overval in zijn appartement in het complex aan de Rijnlaan, blijkt gevallen te zijn. Hij is in de loop van de week overleden aan de gevolgen van de val. Dit liet één van de bewoners onze redactie weten. De politie hield aanvankelijk rekening met een overval, maar later bleek dat de man, die achter in de tachtig was, in de war was doordat hij een etmaal met een gebroken heup op de grond had gelegen.

De bewoners van het appartementencomplex in Vreeswijk waren zeer ongerust toen zij hoorden dat het mogelijk zou gaan om een overval. In het complex wonen veelal ouderen en de sociale controle is groot. De buurvrouw van de overleden man zag die maandagavond vanaf haar balkon dat de man op de grond lag. Hierop werd 112 gebeld, waarna de politie de deur forceerde om eerste hulp te verlenen. De man is dezelfde avond naar het ziekenhuis vervoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren