Geen NRW Jaarprijs voor winkelcentrumm Hoogzandveld

Niet winkelcentrum Hoogzandveld maar het Gelderlandplein in Amsterdam van Kroonenberg Groep heeft vandaag de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) Jaarprijs 2016 gewonnen. De NRW is een actieve organisatie waar ruim 500 toonaangevende vastgoedprofessionals continu samenwerken aan een attractief en toekomstbestendig winkellandschap voor de consument en ondernemer. WC Hoogzandveld was genomineerd in de categorie ‘beste Retail ontwikkeling’, samen met het Gelderlandplein in Amsterdam, De Passage in Den Haag en De Heuvel in Eindhoven.

Winkelcentrum Hoogzandveld was een van de vier overgebleven kandidaten die de prijs in de wacht konden slepen. Na een grondige verbouwing werd zaterdag 18 juni jl. het winkelcentrum in Nieuwegein zuid feestelijk heropend.

In het nieuwe Hoogzandveld is het parkeerterrein flink uitgebreid, het bevoorraden en het parkeren zijn van elkaar gescheiden, het boodschappen-centrum is compleet gemaakt door toevoeging van vier á vijf winkelunits, het plein is gecreëerd als schakel tussen de winkels en het maatschappelijke trefpunt Buurtplein Zuid. Al met al heeft het geheel een grondige face lift gekregen en is het weer fit voor de komende 25 jaar.

jurynrw

Jury NRW-jaarprijs bezoekt wc Hoogzandveld. Centrum is genomineerd voor prestigieuze prijs!

Juryvoorzitter Jos Sentel: “De NRW Jaarprijs is al bijna drie decennia lang het ijkpunt voor de winkelvastgoedsector. De breed samengestelde vakjury legt winkelprojecten zorgvuldig langs de meetlat en baseert haar oordeel op innovatie, leereffecten en de betekenis voor de omgeving. Uiteraard speelt het oordeel van consumenten en ondernemers daarbij een belangrijke rol. Dit jaar ging de prijs overduidelijk naar Amsterdam.”

nrwgenomineerden

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk