Geen kleedjesmarkt tijdens braderie Jutphaas

De jaarlijkse braderie in Jutphaas zal op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus gehouden worden. De hieraan gekoppelde kleedjesmarkt zal dit jaar niet doorgaan. Er is namelijk geen organisator voor dit onderdeel gevonden. ‘Hierdoor is het lastig om afspraken te maken om de kleedjesmarkt ordelijk en veilig te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat er geen rommel achter blijft’ aldus de gemeente. De gemeente heeft met diverse partijen contact gezocht om na te gaan of er toch nog iemand de organisatie van de kleedjesmarkt op zich wil nemen. Maar dat heeft helaas niets opgeleverd.

De rol van de gemeente bij evenementen beperkt zich tot het afgeven van vergunningen en in specifieke gevallen tot het verstrekken van subsidie. De gemeente ziet voor zichzelf dus geen actieve rol weggelegd bij de organisatie van de kleedjesmarkt in Jutphaas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren