Geef een mantelzorger een cadeau

Bent u al langere tijd ziek en wordt u goed verzorgd door uw familielid, vriend of buur? Of zorgt u zelf al langer dan drie maanden en/of meer dan acht uur per week voor een naaste? Op 10 november is het de Landelijke Dag van de Mantelzorg. Het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein wil rond die dag alle mantelzorgers in het zonnetje zet-ten. Zij ontvangen een Irischeque/VVV-bon en een presentje.

Kent u iemand die veel zorg besteedt aan een zieke of gehandicapte huisgenoot, vriend(in) of buur? Of bent u zelf mantelzorger? Geef dan vóór 3 november naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres door aan Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein, ter attentie van Els Ingelse of Edith van den Tempel, Postbus 1235, 3430 BE Nieuwegein of mail de gegevens naar: steunpuntmantelzorg@vitras.nl.

Laat in het verzoek ook weten voor wie u zorgt en hoe lang u dit al doet. Als u een mantelzorger aanmeldt, wordt deze persoon geregistreerd bij het Steunpunt. Dit is gratis. Hij of zij ontvangt drie keer per jaar een nieuwsbrief en kan meedoen aan diverse activiteiten. Niets is verplicht! Het cadeau is alleen voor mantelzorgers die in Nieuwegein wonen. Alle mantelzorgers die al bekend zijn bij het Steunpunt krijgen het cadeau automatisch thuis bezorgd. Let op: vrijwilligers en professionele krachten zijn geen mantelzorgers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk