Katern

Galepop 12

Op zaterdag 9 april aanstaande wordt voor de 12e keer het Galepop Festival gehouden. Dit keer zal het festival verzorgd worden door drie uiteenlopende bands. De organisatie van Galepop 12 is in handen van Stichting Galepop en begint om 20.30 uur. Zaal open om 19.45 uur. Kaarten a 10,00 euro kunnen gereserveerd worden via: reserveren@galepop.nl.

Stage Fright zal de avond aftrappen. Deze band uit Montfoort staat bekend om zijn goeie muziek en gezelligheid. Want muziek uit de jaren ’60 en ’70 …… wie houdt er niet van Luisteren en genieten naar muziek van toen zoals Status Quo, The Sones en The Beatles of The Bee Gees.

Ook One After 909 zal aanwezig zijn. Deze band is een Beatles-tribute band en spelen bekende en m onder bekende nummers van The Beatles. Deze band heeft meerdere keren gespeeld in Liverpool (UK) tijdens de internationale Beatlesweek.

Out of Time zal de avond afsluiten en is als mede organisator een bekend op Galepop. De band staat bekend om hun stevige, dansbare rockmuziek uit de jaren ’70-’90. Kijk voor meer informatie op de website van Galepop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk