Galecopperlaan wordt aangepakt

De gemeente Nieuwegein neemt de Galecopperlaan in de wijk Galecop onder handen. Dat betekent dat bus 48 en U-link 77 gedurende langere tijd een omleiding moeten rijden, waarbij je halte mogelijk komt te vervallen. Ook voor het autoverkeer geld er een omleidingsroute.

Dat kan betekenen dat je moet instappen op een andere halte dan je gewend bent, en dat de loopafstand tussen deur en halte toeneemt. Houd daar rekening mee met het plannen van een reis.

Eerste fase: maandag 13 september t/m zondag 10 oktober
Het westelijke gedeelte van de Galecopperlaan is afgesloten. U-link 77 kan niet stoppen bij haltes Gerbrandypark en Guido Gezellehove, en stopt extra op halte De Kempenaerpark. Voor bus 48 verandert in deze fase niets.

Tweede fase: maandag 11 oktober t/m zondag 14 november
Het oostelijke gedeelte van de Galecopperlaan is afgesloten. Daardoor moeten bus 48 en U-link 77 een aanzienlijke omleiding rijden.

  • Bus 48 rijdt tussen haltes Rembrandthage en Papendorpseweg om. Vervallen haltes zijn De Kempenaerpark, Galecopperdijk en Herman Heijermanshove.
  • U-link 77 rijdt tussen haltes Rembrandthage en Blokhoeve-Noord om. Vervallen haltes zijn Gerbrandypark, Guido Gezellehove, Galecopperdijk en Herman Heijermanshove.

Halte Rembrandthage is in deze periode de dichtstbijzijnde halte voor de meeste reizigers in Galecop. De bussen stoppen op de halte in hun rijrichting: de westelijke halte voor de richting Nieuwegein Stadscentrum, de oostelijke halte voor de richting Maarssen/Utrecht.

Dienstregeling
Leid je reis in goede banen en plan voor vertrek je reis in de reisplanner.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren