Katern

Galecop Golf is weer open

Ook Galecop Golf was vanwege de corona crisis gesloten maar deze week is de golfbaan in Nieuwegein Noord weer open om te golfen. Na ruim 8 weken niet gegolft te hebben is het weer reuze gezellig op Galecop Golf.

Met inachtneming van alle preventieve Coronamaatregelen wordt er weer volop gegolfd.  Golfers kunnen terecht voor een 18 holes golfronde. Ook de drivingrange is open. Iedereen is welkom met GVB /HCP54 of lager. Reservering van een starttijd voor een golfronde en/of oefentijd op de drivingrange is wel noodzakelijk.

Ook de golflessen zijn weer gestart. Galecop Golf heeft sinds kort een nieuwe golfleraar, Tim Reede. Tim geeft privé- en groepslessen. In juni starten voor mensen die geïnteresseerd zijn in golf diverse beginners- en kennismakingscursussen, de kosten hiervan zijn 5 lessen voor € 50,-.

De HP54 cursussen en lessen voor gevorderden zijn gestart. Wil je na al die weken niet golfen je techniek weer een boost geven? Neem dan contact op met de golfschool: golfles@galecop-golf.nl.
Vindt je het leuk om vaker op Galecop Golf te spelen neem dan een jaarkaart voor € 406,-, per jaar.
Voor informatie over jaarkaart, cursussen en het boeken van een starttijd, neem dan telefonisch contact op met Arthur Simons van Galecop Golf: 030 2083005.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren