Katern

Ga in gesprek met Tweede Kamerlid Senna Maatoug

Tweede Kamerlid Senna Maatoug zal aanwezig zijn bij het laatste event van GroenLinks in Nieuwegein. Op maandag 7 maart vanaf 19.30 uur zal zij op het Oosterlicht College Nieuwegein (Dieselbaan 10) aanwezig zijn om het gesprek aan te gaan met de inwoners van Nieuwegein. Deze avond staat open voor alle bewoners van Nieuwegein, dus wees welkom en neem vooral ook geïnteresseerden in dit onderwerp mee. De toegang is gratis en aanmelden is niet verplicht.

GroenLinks lijsttrekker Alma Feenstra: “We zijn erg blij dat Senna Maatoug in Nieuwegein komt spreken. Want zij is een enthousiast pleitbezorger van echte alternatieven voor de grote problemen zoals sociale ongelijkheid en de klimaatcrisis. Eerder sprak Senna zich al helder uit voor een nieuwe vorm van economie waarin duurzaamheid, klimaatbeleid en sociale rechtvaardigheid hand in hand gaan. Wij hopen dan ook op een grote opkomst om met elkaar te spreken hoe dit in Nieuwegein vorm kan krijgen.”

De avond start met een korte inleiding door de stichting Samen Duurzaam Nieuwegein en een inleiding door de GroenLinks wethouder Marieke Schouten over het beleid in de afgelopen coalitie-periode. Vervolgens hebben we een debat met de zaal over wat we verder in 2022-2026 willen bereiken voor Nieuwegein.

Daarna neemt Senna het stokje over. Ze wil het liefste het debat aangaan, dus ze komt geen lezing houden. Dé uitgelezen kans dus om met haar in gesprek te gaan.

Tweede Kamerlid Senna Maatoug

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk