Fusie plannen VSV Vreeswijk en SV Geinoord tijdelijk gestagneerd

De fusie tussen beide voetbalverenigingen Vreeswijk en Geinoord zijn tijdelijk gestagneerd. Het is al een tijdje stil rondom de fusie. De clubs willen een betere financiële onderbouwing voor de plannen voor de vernieuwde accommodatie, en die is er vooralsnog niet.

Het proces van verregaande samenwerking en het onderzoek naar een fusie loopt al geruime tijd. Na een periode van haalbaarheidsonderzoeken bij zowel de beide verenigingen als bij de gemeente Nieuwegein is duidelijk geworden dat de gemeente het sportpark Parkhout/Zandveld flink aanpakt. Dat was een wederzijdse voorwaarde om het proces naar een fusie verder vorm te geven.

Inmiddels werkt een aantal werkgroepen hard om van haalbaarheid naar realiteit te komen, waarbij de nieuwe accommodatie in de loop van 2018 gereed moet zijn. Wanneer de onderhandelingen weer verder gaan is niet bekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren