Frans Backhuijs opent U10-buurtmonitor

Vrijdag 9 september verrichten de burgemeesters Frans Backhuijs en Arjen Gerritsen (De Bilt) de openingshandeling van de U10-buurtmonitor.

De U10-buurtmonitor is een bron van actuele onderzoeksinformatie, die door inwoners, medewerkers van gemeenten en onderzoekers via een website vrij te raadplegen is.

De U10-buurtmonitor geeft op een eenduidige manier informatie op buurt-, gemeentelijk en regionaal niveau over uiteenlopende onderwerpen als wonen, bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en is altijd actueel. Met de U10-buurtmonitor heeft de regio een instrument in handen dat bijdraagt aan de versterking en het beter benutten van de concurrentie- en innovatiekracht en de leefbaarheid van de regio.

Utrecht10G

De regio werkt al nauw samen op het gebied van economie, wonen, ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaarheid, maar niet eerder op het terrein van informatie en onderzoek. Inwoners, medewerkers van gemeenten en onderzoekers kunnen de informatie via het internet raadplegen en daar zelf rapportages uit genereren.

De tien, binnen U10, samenwerkende, Utrechtse gemeenten zijn: De Bilt, Bunnik, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk