Frank Krake, rampondernemer in Politiek Cafe

Op dinsdag 18 maart komt rampondernemer Frank Krake naar Nieuwegein. In het Politiek Cafe zal Krake vertellen over hoeveel veerkracht, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid er nodig is om een bedrijf te redden van de ondergang. Het Poltiek Cafe wortdt deze keer gehouden in de Lantaern aan de Utrechtsestraatweg en begint om 19.45 uur. De toegang is gratis en het duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Krake zal u een kijkje achter de schermen geven van een bedrijf in moeilijkheden en de daarmee gepaard gaande problemen, strijd en de uiteindelijke overwinning. Frank Krake zal uw vragen ook graag beantwoorden. Krake wordt als dertiger directeur van een fabriek in tuinmeubelen in Enschede. Bij zijn ambitieuze pogingen het kwakkelende bedrijf weer op de rails te krijgen, wordt hij meermaals getroffen door tegenslagen. De Enschedese vuurwerkramp vernietigt zijn voorraad, 9/11 haalt een streep door de Amerikaanse expansie en nieuwe kansen in China gaan verloren door de SARSepidemie. Failliete leveranciers brengen zijn bedrijf aan de rand van de afgrond en de druk van de bank neemt steeds verder toe. Krake kan zijn bedrijf keer op keer redden, maar uiteindelijk gebeurt alsnog het onvermijdelijke. Ook dan echter pakt hij door.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren