Fotoweek in Nieuwegein

Dit jaar wordt in Nieuwegein voor het eerst de Fotoweek georganiseerd, met als thema familiefoto’s. Bibliotheek De tweede verdieping laat tijdens de fotoweek een tentoonstelling zien met familiefoto’s van Nieuwegeinse families.

Stuur je foto voor 20 september naar actie@detweedeverdieping.nu of lever een gedrukte versie af bij de bibliotheek en toon je werk aan andere Nieuwegeiners (gewenste afmeting 20×30 cm oftewel A4). Leden van de fotogroep FotoGein zullen de ingezonden foto’s bespreken op woensdag 25 september (aanvang 19.30 uur) tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek. Waarom is een foto boeiend? Wat is de invloed van compositie, (on)scherpte en kleur op het resultaat? Zien we een statisch portret? Of ook emoties? Leer van de professionals. Ingezonden foto’s maken ook kans op een afdruk op canvas (30 x 40 cm).

Wil je een foto van je familie maken in een studio? Dat kan op woensdagmiddag 11 september (14.00 – 16.00 uur) en zaterdagmorgen 14 september (11.00 – 13.00 uur). Dan wordt er een fotostudio ingericht in de bibliotheek (bij mooi weer op zaterdag buiten). Neem wel je eigen fototoestel mee. Cursisten van De Kom en leden van FotoGein zullen daarbij assisteren. Zij zullen ook adviseren over het afwerken van de foto.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk