Fotowedstrijd: ‘Dit is mijn Nieuwegein!’

Dit jaar bestaat onze stad 50 jaar. Een mooie gelegenheid om Nieuwegein op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarom organiseert De gemeente Nieuwegein een fotowedstrijd. Voor deze wedstrijd zoekt de organisatie foto’s waarop staat wat typisch Nieuwegein is voor u als inwoner.

De gemeente is niet op zoek naar alledaagse foto’s. Geen foto’s van bijvoorbeeld de alom bekende wipwatermolen of andere bekendere plekken. Maar een foto met een verhaal. Bijvoorbeeld een foto die iets zegt over hoe u Nieuwegein ziet of wat Nieuwegein en de mensen die er wonen voor u betekenen. Misschien is dat een foto van de buurvrouw met wie u elke woensdag een kopje koffie  drinkt. Of van dat speeltuintje in Fokkesteeg waar u als kind zoveel mooie uren hebt beleefd. Of een selfie van u en uw vriend(in) die een wandeling maken. Uw kleinkind dat haar eerste ijsje eet op City. Kortom, originele, pakkende, ontroerende foto’s willen we zien!

Prijs
Bij een wedstrijd hoort natuurlijk een prijs. De winnende foto’s worden gepubliceerd in een speciale editie van het stadsmagazine IN Nieuwegein dat in juli huis-aan-huis wordt verspreid.

Vergeet niet in een paar regels te vermelden waar de foto is gemaakt, wie erop staan en wat het verhaal achter de foto is. Belangrijk: als er personen herkenbaar op de foto staan, vraag dan om toestemming.

Stuur voor vrijdag 30 april 2021 uw foto naar 50jaar@nieuwegein.nl of tag @gem_Nieuwegein uw foto op Instagram, Twitter of Facebook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk