‘Foto van de week’

Tijdens zijn omzwervingen door en om Nieuwegein heeft de Nieuwegeiner Arend Bloemink (1946) vrijwel altijd zijn camera bij zich. Zijn camera is als het ware een verlengstuk van zijn ogen.

Een veelgebruikt verlengstuk. Hij fotografeert dat wat hem opvalt. Soms is dat iets bijzonders. Soms is dat iets alledaags. Soms fotografeert hij een evenement in Nieuwegein (wielerrondes, openingen, activiteiten van B&W, jeugdvoetbal, een trouwpartij, …). Soms valt zijn (camera)oog op een heel gewoon, maar prachtig stukje natuur. Soms ook fotografeert hij al wandelend in de wilde weg en ziet hij thuis wel wát er op zijn geheugenkaartje is vastgelegd. Het resultaat is de ‘Foto van de week ‘ op De Digitale Stad Nieuwegein.

Maar niet alleen Arend trekt er voor De Digitale Stad Nieuwegein op uit. Veel lezers sturen ons foto’s en onze andere vaste fotograaf Wouter Haring kunt u tegenkomen tijdens evenementen in Nieuwegein. Afgelopen weekend was Wouter bij Geinbeat, het festival met veel muziek dat deze keer weer werd gehouden op gras.

Wouter: ‘Afgelopen zaterdag ben ik even gaan kijken op Geinbeat. Een paar uur rondgehangen en foto’s gemaakt. Het was mooi weer dus na lange tijd konden we weer zitten in het gras en genieten van de muziek. Dit jaar waren er twee podia op Geinbeat. Voor deze 24ste editie werkte Geinbeat samen met het AkoestiCafé. De nieuwe locatie De Middengaarde aan de Galecopperzoom werd druk bezocht, veel mensen genoten, niet alleen van de muziek maar ook van ijs, pannenkoeken en de hamburgers. Er was zelfs een ‘huiskamer’ ingericht door het Akoesticafé. Daarom onderstaande foto als foto van de week.’ 

 

One thought on “‘Foto van de week’

  1. JEE

    Goed gedaan Peter Borsje van Even Serieus! Wat een Talent ben jij!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren