‘Foto van de week’

Tijdens zijn omzwervingen door en om Nieuwegein heeft de Nieuwegeiner Arend Bloemink (1946) vrijwel altijd zijn camera bij zich. Zijn camera is als het ware een verlengstuk van zijn ogen.

Een veelgebruikt verlengstuk. Hij fotografeert dat wat hem opvalt. Soms is dat iets bijzonders. Soms is dat iets alledaags. Soms fotografeert hij een evenement in Nieuwegein (wielerrondes, openingen, activiteiten van B&W, jeugdvoetbal, een trouwpartij, …). Soms valt zijn (camera)oog op een heel gewoon, maar prachtig stukje natuur. Soms ook fotografeert hij al wandelend in de wilde weg en ziet hij thuis wel wát er op zijn geheugenkaartje is vastgelegd. Deze keer ging Arend naar de ondertekening van het contract tussen de Nieuwegein Awards en de Rabobank.

Arend Bloemink: ‘Op zaterdag 1 februari 2014 vinden de festiviteiten rondom de Nieuwegein Awards weer plaats. De Nieuwegein Awards 2013 worden niet meer onder de verantwoordelijkheid van het NBC Congrescentrum georganiseerd, maar voor de eerste maal onder de verantwoordelijkheid van de splinternieuwe Stichting Nieuwegein Awards. Om dit te onderstrepen, èn om ervaringen uit te wisselen en de onderlinge banden aan te halen, organiseerde het bestuur van de Stichting Nieuwegein Awards een ‘informele borrel met kleine culinaire heerlijkheden’ in de nieuwe wijnkamer van Green Village. Ook was het Comité van Aanbeveling van Nieuwegein Awards aanwezig evenals twee nieuwe bestuursleden.’

‘En, heel belangrijk, hoofdsponsor Rabobank Utrecht en omstreken en de Stichting Nieuwegein Awards ondertekenden tijdens dit oergezellig samenzijn een nieuwe driejarige sponsor-overeenkomst. Namens de Rabobank ondertekende R. van Soomeren, directeur bedrijfsmanagement, deze overeenkomst. Jan van Hoeflaken ondertekende namens de Stichting Nieuwegein Awards.’ (Klik op het fotocameraatje voor de foto van de week en op het filmcameraatje voor de film die onze videograaf Henk van Montfoort voor u maakte)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren