Foto-expositie ‘Vreemde landschappen’

Van 25 mei t/m 29 juni 2013 exposeren leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein en samen met gastexposant Erik van Rotterdam in de galerie van het Kunstenaars Centrum aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas. De galerie is op zater- en zondagen geopend op van 14.00 tot 17.00 uur. Zij brengen werken bijeen, waarmee zij hun eigen ongewone kijk geven op vervreemdende landschappen in allerlei kleuren en formaten onder de titel ‘Vreemde landschappen’.

Tijdens de Atelierroute op 8 en 9 juni blijven de werken hangen. Nini Nagy gaat dan in de galerie werken aan landschaps-collageschilderijen. Zij zal die dagen ook workshops ‘Collage maken’ verzorgen. Geïnteresseerde bezoekers kunnen dan zelf een werk maken onder het motto ‘Creëer je eigen uitzicht!’ Afbeeldingen, doeken, verf en dergelijke zijn aanwezig en tegen een kleine vergoeding te gebruiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren