Forteiland Jutphaas wordt omgetoverd tot Buurtcamping

Op 7, 8 en 9 juli tovert De Buurtcamping het buitenterrein van Bij de Fortwachter (Fort Jutphaas 1) om tot dag-buurtcamping. Het Forteiland wordt dit weekend dé ontmoetingsplek voor jong en oud uit de omgeving. Campinggasten genieten (deels gratis) van vermaak, spelletjes, workshops, live muziek, eten, de prachtige natuur van het Forteiland én van het vakantiegevoel in eigen land.

Op vakantie in eigen land
Fort Jutphaas is Unesco-werelderfgoed midden in Nieuwegein: waar oude en nieuwe buurtbewoners; bedrijven, flora en fauna hun omgeving delen. Het eindeloze groen en de relatieve stilte op het Forteiland zorgen daarbij voor een heus vakantiegevoel. De Buurtcamping is geschikt voor jong, oud, families, singles, natuurliefhebbers en binnenblijvers. Kortom; iedereen is welkom! Het bezoeken van de buurtcamping is helemaal gratis. Voor sommige van de activiteiten en workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Activiteiten
De Buurtcamping en Bij de Fortwachter organiseren gedurende alle dagen diverse activiteiten voor jong en oud, zoals workshops, live muziek, een kampvuur, barbecueën, spelletjes, lekker chillen in het gras en nog veel meer. Er is voor iedereen wat te doen, dus is er zeker geen sprake van verveelde campinggasten!

Volledige programma
De organisatie is nog druk bezig de laatste hand te leggen aan het programma. Binnenkort kunnen bezoekers terecht op de website van ‘Bij de Fortwachter’ voor het activiteitenoverzicht. Aanmelden voor de camping of opgeven als vrijwilliger kan via de website van De Buurtcamping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk