Fort de Batterijen decor voor nieuw SBS6 programma

Vanaf zondag 6 december is Fort de Batterijen wekelijks op nationale televisie te zien. Het fortterrein aan de Overeindseweg in Nieuwegein blijkt de ideale setting te zijn voor het nieuwe tv-programma van SBS6: Klein maar Fijn. In de monumentale Artillerieloods gaan acht kandidaten de strijd aan om de beste miniatuurbouwer van Nederland te worden. De opnames voor dit gloednieuwe programma vol afwisselende, soms zenuwslopende miniatuuropdrachten zijn inmiddels in volle gang.

Het decor van Klein maar Fijn ademt een gezellige huiselijke sfeer te midden van het groenrijke Nieuwegeinse fort. In de karakteristieke Artillerieloods werken kandidaten onder toeziend oog van de ervaren vakjury aan de mooiste miniatuurcreaties. De beste miniatuurbouwers van Nederland nemen het tegen elkaar op door wekelijks twee uitdagingen aan te gaan. Presentator Jan Versteegh staat hen gedurende deze uitdagingen bij en volgt op de voet welke miniatuurbouwers goed genoeg presteren om in de wedstrijd blijven.

De eerste opdracht van de kandidaten bestaat uit een korte opdracht, waarin ze in een race tegen de klok slechts één dag de tijd hebben om hun creatie aan de jury te presenteren. Voor de grote opdracht hebben de kandidaten meerdere dagen de tijd en werken ze zowel in de Klein maar Fijn-werkplaats in Fort de Batterijen, als op hun eigen hobbyzolder om zo de meest verbluffende miniaturen neer te zetten.

Benieuwd hoe Fort de Batterijen er op televisie uitziet? Vanaf 6 december is Klein maar Fijn iedere zondag om 21.30 uur bij SBS6 te zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren