Katern

Football Makes It Happen haalt bijna 3000 euro op

Op het hoofdveld van voetbalvereniging JSV in Galecop werd dinsdagavond 22 oktober jl. een wedstrijd gespeeld tussen de JSV Old Stars en de FC Creators, een voetbalteam bestaande uit Bekende Nederlandse YouTubers, onder leiding van de (onder meer van YouTube) bekende Nieuwegeinse goochelaar Roy van Rossum die geboren en getogen is in Nieuwegein.

FC Creators won de wedstrijd met miniem verschil: 5-4. Of eigenlijk 4-5, want de JSV Old Stars speelden immers thuis. Scheidsrechter was Jeroen Manschot. Manschot is in dienst van de KNVB en leidt voornamelijk wedstrijden in de Eerste divisie en Eredivisie.

De wedstrijd bracht € 2.981,- op en dat bedrag is geheel bestemd voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. De FC Creators zetten zich in voor deze kinderen om hen een beter leven te kunnen bezorgen.

Over ‘Football Makes It Happen’
Stichting Football Makes It Happen zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen.

Met het geld wat opgehaald wordt wil de stichting ‘Football Makes It Happen’ zoveel mogelijk van deze kinderen helpen! Ze willen deze kinderen o.a. helpen door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden.

De foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Jordy Jupijn die deze avond tevens als vrijwilliger zijn handen uit zijn mouwen stak.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren