Filmvertoning The Old Oak in het Dorpshuis Fort Vreeswijk

Na een succesvolle start van het Filmtheater Fort Vreeswijk in februari, is het tijd voor de tweede editie. Vrijdag 22 maart zijn filmliefhebbers van harte welkom om The Old Oak te komen kijken. Aanmelden kan via info@fortvreeswijk.nl of door te bellen naar de beheerder: 06-21664918. Geef bij aanmelding s.v.p. aan op welk tijdstip je komt kijken.

Over The Old Oak
The Old Oak is een pub in een klein Engels dorp. Sinds de mijnen zijn gesloten is de armoede toegenomen, en de voormalig mijnwerkers zijn weggetrokken. Er ontstaan spanningen als er een groep Syrische asielzoekers wordt gehuisvest in de leegstaande panden.

Twee voorstellingen
Er is een middagvoorstelling (13.30 uur) en een avondvoorstelling (19.30 uur). Bij de avondvoorstelling is er een zogenaamde explicateur aanwezig die de film kort inleidt. Ook is er na de avondvoorstelling ruimte om na te praten onder het genot van een drankje (op eigen kosten). De entree is € 5,- (N-pashouders betalen € 2,-).

De komende maanden staan de volgende films op het programma (onder voorbehoud): De acht bergen (19 april) en Anne Frank (24 mei). Elke film wordt zowel om 13.30 uur als om 19.30 uur vertoond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk