Fietsster gewond

Een 26-jarige fietsster uit Nieuwegein raakte woensdagavond 3 augustus gewond door een aanrijding met een 21-jarige automobiliste uit Houten. De fietsster liep een hoofdwond en werd naar het ziekenhuis vervoerd.

Omstreeks 19.10 uur fietste de vrouw over de Koekoekslaan in de richting van het centrum en sloeg plotseling linksaf. De automobiliste reed in dezelfde richting ook over De Koekoekslaan. Zij remde nog, maar kon een aanrijding met de fietsster niet meer voorkomen.

De Verkeersongevallenanalysedienst stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van de aanrijding. De auto moest in verband met de schade worden weggetakeld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Fietsster gewond

Een 56-jarige fietsster uit Harmelen raakte gewond bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde dinsdag 20 juli omstreeks 14.15 uur op de Lekkanaaldijk.De vrouw liep verwondingen op aan gezicht, been en arm. Zij werd voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Naar de toedracht van het ongeval en de betrokken automoblist wordt een onderzoek ingesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk