Fietslessen voor 2017 met goed gevolg afgesloten voor statushouders

Deze week was het de laatste les van de Fietstraining 2017 in Nieuwegein. Deze fietslessen zijn speciaal bedoeld voor statushouders die in Nieuwegein zijn komen wonen en voor iedereen die nooit eerder leerden fietsen. In 12 weken zijn er meer dan 20 deelnemers op de fiets gegaan en iedereen heeft deze week certificaat behaald.

‘Leren fietsen op latere leeftijd valt niet mee, maar eenmaal mobiel, dan stijgt het geluksgevoel. Dit jaar waren er weer een fietsdocent, vrijwilligers en tolken in verschillende talen. Bewoners van het Nijpelsplantsoen zijn de fietstrainingen wel gewend. Regelmatig kwamen zij en hun kinderen zelf een kijkje nemen of kwamen aansporen’ aldus Lenie Winter van MOvactor die de fietslessen organiseert.

Dit jaar deden enkele echtgenoten als vrijwilliger mee. Volgend voorjaar start MOvactor weer bij voldoende vraag voor de twintigste keer met de fietstraining. Aanmelden voor 2018 mag bij MOvactor bij Lenie Winter. Dit kan via telefoonnummer: 030-6033748 of via e-mailadres: lwinter@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren