Fietsexcursie weidevogels met de Vogelwacht

Het is inmiddels volop lente, dus trekken we er heerlijk op uit om te genieten van de vele vogels die weer aanwezig zijn. Vogelwacht Utrecht, afdeling Nieuwegein/IJsselstein organiseert daarom op zaterdag 16 april een fietsexcursie onder leiding van Peter Peek.

Peter neemt de deelnemers mee langs de Nedereindse Plas en door de veel besproken Polder Rijnenburg.

Het vertrek is om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Skipiste aan de Nedereindse Plas. Iedereen is weer terug rond 14.00 uur. Neem wat eten en drinken mee voor onderweg. Aanmelden is niet nodig.

Vogel- en natuurwandelingen in Park Oudegein
Luc de Bruijn van de afdeling Nieuwegein/IJsselstein e.o. wandelt elke eerste zaterdagochtend van de maand door park Oudegein, op zoek naar vogels en allerlei andere dieren en planten. Het duurt zo’n twee uur en er wordt telkens een iets andere route gekozen. Iedereen mag mee, gratis. Aanmelding is niet nodig. Bij heel slecht weer gaat het niet door. Wellicht leuk om een keer je (klein)kind mee te nemen!

Deze wandelingen zijn vanaf maart 2022 weer elke eerste zaterdag van de maand en zijn van 08.00 tot 10.00 uur. De start is vanaf parkeerplaats Jack’s Grillhouse aan de Parkhout 2 in Nieuwegein Zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren