Fietsers vallen om onduidelijke reden van hun fiets in Nieuwegein

Twee keer in korte tijd moest de hulpverlening in actie komen vanwege vallende fietsers in Nieuwegein. Beide personen zijn door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. Hoe beide ongevallen konden gebeuren is onbekend. Wel gebeurde de ongevallen dicht bij elkaar.

Zo gebeurde het eerste ongeval afgelopen maandagavond. Rond 20.30 uur ging een fietser hard onderuit op de Structuurbaan op Plettenburg, nog geen 300 meter verwijderd van de Blauwe Brug. Deze fietser is meegenomen naar het ziekenhuis.

Dinsdagmiddag 2 juni was het weer raak. Deze keer nabij de Blauwe Brug op de Utrechtsestraatweg. Ook hier is het gissen naar hoe het kon gebeuren waarom de fietser is gevallen. Politie en ambulance waren snel ter plekke. Ook deze fietser is meegenomen naar het ziekenhuis. Het is onbekend welk letsel beide personen hebben opgelopen.

Foto van het ongeval dinsdag 2 juni jl. Foto: Michael Simonse

One thought on “Fietsers vallen om onduidelijke reden van hun fiets in Nieuwegein

  1. Edith

    Kan slecht wegdek zijn, meerdere wegen op de fiets wordt je doorelkaar geschut, zeker dat stuk van nedereindseweg banierhuis tot kruidvat is verschrikkelijk slecht voor de ingewanden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk